dimarts, 28 d’agost del 2012

Hamburg per a principiants

Foto de JMT
És típic d'Hamburg i es diu Labskaus. Crec que conté carn picada de bou, patata, ceba, òbviament remolatxa, i aquest dos ous tan ferrats com impertinents. Tastar-ho una vegada a la vida és més que suficient i potser excessiu.

Si ho penses fredament, és curiós que un dels ports més importants del món estigui situat a un riu. Hamburg s'aboca a l'Elba amb un projecte urbanístic que (diuen) és el més ambiciós d'Europa. Com a mascaró de proa l'Elbphilarmonie d'Herzog i de Meuron. Queda al fons de la foto, però (feu-me cas) no val la pena acostar-s'hi. El millor de tot és el nom: la Filharmònica de l'Elba. Llàstima que sigui una sala de concerts i no admeti de sèrie les filles del Rhin.

9 comentaris:

  1. espanta una mica tan de morat >_<

    ResponElimina
  2. De moment no he paït l'esmorzar.

    ResponElimina
  3. eeecs, es qui ni venen de gust els ous.
    estic preparant un post (mi otro Herzog) de la parella H&M i no imaginava tan avançada la Filharmònica de l'Elba. Moltes coses allà sobre, no?

    ResponElimina
  4. I, a sobre, la seva construcció està sent com l'obra de la seu: problemes de pasta, que això a Alemanya també ho tenen...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ferran, em pensava que amb tots els evasors d'impostos que han atrapat, d'aquests problemes ja no en tenien.

      Elimina
  5. Què va, noi: l'Elbphilharmonie, l'aeroport de Berlín i espera't, que a ell també els arribaran les vaques magres...

    ResponElimina