dissabte, 9 de setembre del 2017

Un món de metros: Munic (2)

Torno a representar Munic, no perquè hagi crescut gaire la seva xarxa (100 estacions, 103,2 quilòmetres de vies), sinó per l’evident millora en la qualitat del disseny. Els mapes alemanys tots semblen tallats pel mateix patró: eficients, poc imaginatius i diria que amb una tipografia comuna. Sempre inclouen els transports majoritàriament subterranis (U-Bahn) i els de superfície (S-Bahn). Dels pictogrames originals s’ha salvat el de l’elefant, que suposo que indicarà on es troba el zoo. Com passava a Milà, les línies del centre formen un veritable arc de Sant Martí. Un altre tret distintiu és la forma com es representa l’Estació Central (Hauptbanhof) com una gran creu blanca.

4 comentaris:

  1. Ostres, quin estrès Munic! Mira que aquesta ciutat em va agradar, tinc ganes de tornar-hi, però no tenia ni idea que estava tan foradada. Com Barcelona, vaja.

    Per cert, potser és posar-te més feina, però podria estar bé que quan facis un post de metros, ens posessis també el model antic per poder-lo comparar més fàcilment, de manera més visual, sense haver de visitar l'enllaç... potser és una demanda molt mandrosa per part meva...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes de les línies aquí representades són de superfície (les S-Bahn) i de fet no fan forat.

      Les imatges antigues tenen pitjor definició i posar-les juntes seria una mica injust.

      Elimina
  2. A part del elefant les anelles olímpiques també s'han salvat ^^

    ResponElimina