dimarts, 28 d’agost de 2012

Hamburg per a principiants

Foto de JMT
És típic d'Hamburg i es diu Labskaus. Crec que conté carn picada de bou, patata, ceba, òbviament remolatxa, i aquest dos ous tan ferrats com impertinents. Tastar-ho una vegada a la vida és més que suficient i potser excessiu.

Si ho penses fredament, és curiós que un dels ports més importants del món estigui situat a un riu. Hamburg s'aboca a l'Elba amb un projecte urbanístic que (diuen) és el més ambiciós d'Europa. Com a mascaró de proa l'Elbphilarmonie d'Herzog i de Meuron. Queda al fons de la foto, però (feu-me cas) no val la pena acostar-s'hi. El millor de tot és el nom: la Filharmònica de l'Elba. Llàstima que sigui una sala de concerts i no admeti de sèrie les filles del Rhin.

10 comentaris:

  1. eeecs, es qui ni venen de gust els ous.
    estic preparant un post (mi otro Herzog) de la parella H&M i no imaginava tan avançada la Filharmònica de l'Elba. Moltes coses allà sobre, no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. No em va fer gens el pes, però aquesta parella mai no em convenç.

      Elimina
  2. I, a sobre, la seva construcció està sent com l'obra de la seu: problemes de pasta, que això a Alemanya també ho tenen...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ferran, em pensava que amb tots els evasors d'impostos que han atrapat, d'aquests problemes ja no en tenien.

      Elimina
  3. Què va, noi: l'Elbphilharmonie, l'aeroport de Berlín i espera't, que a ell també els arribaran les vaques magres...

    ResponElimina