diumenge, 20 d’agost del 2023

The Resort (Movistar+)

Una parella —Cristin Milioti (Fargo, Palm Springs) i William Jackson Harper (The Good Place)— celebra els deu anys de matrimoni amb una estada a un complex turístic de la Riviera Maya. Ella, per accident, troba un vell mòbil que havia pertangut a un jove desaparegut (junt amb una noia que només mig coneixia) fa una dotzena d’anys. Decideix investigar les dades emmagatzemades al telèfon, encara que el seu marit no ho tingui gaire clar.

The Resort és una barreja impossible de comèdia dramàtica, misteri policial i fantasia de passatges temporals, tot plegat una prova palpable de com és cada vegada més difícil escriure ficcions originals amb una certa consistència. El còctel que se serveix aquí, malgrat la simpatia inicial que poden desvetllar els protagonistes, va alienant progressivament l’espectador fins arribar a una conclusió injustificable. Tampoc no ajuden detalls que suggereixen una falsa transcendència, com capítols que es titulen «Tempus Exhaurire» o «La pubertad del matrimonio», ni la pretensió d’estar explicant alguna cosa important sobre les relacions de parella.

Ni la presència esporàdica de l’ubic Nick Offerman, ni la bellesa selvàtica dels paratges mexicans, ni les boniques guaiaberes bordades que vesteix l’actor Luis Gerardo Méndez són suficients per fer acceptable la sèrie. 

2 comentaris:

  1. Llàstima que no sigui prou bona, perquè el gènere, l'argument, i sobretot Cristin Milioti em criden molt l'atenció.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb tants atractius personals podries donar-li una oportunitat...

      Elimina