divendres, 22 de desembre del 2023

"The Morning Show" 3 (Apple+)


La segona temporada va acabar d’una manera que no podia ser més desastrosa; per tant m’havia promès no reincidir, fins que algunes bones crítiques llegides a les xarxes em van fer retractar a l’últim moment. El més destacable d’aquesta tercera temporada és la incorporació de John Hamm fent de Paul Marks, un magnat tecnològic amb idees visionàries —una mena d’Elon Musk però en versió guapa— que pretén adquirir la plataforma UBA+. 

El primer episodi ja comença fort amb un breu viatge espacial que hauria de reunir Marks amb la periodista Alex Levy (Jennifer Aniston). Alex deixa plantat el coet en l’últim moment i l’ha de substituir la seva col·lega Bradley Jackson (Reese Witherspoon), a qui han de preparar a corre-cuita, com si això de l’astronàutica fos bufar i fer ampolles. Però tant se val, perquè si The Morning Show en algun moment va pretendre reflectir inquietuds de la societat contemporània, ara es limita a emprar-les com excuses en unes trames tan recargolades com impossibles. I de l’emparellament d’Anniston i Witherspoon, un dels suposats al·licients de la sèrie, han desaparegut la majoria de les escenes conjuntes, cosa que fa sospitar que les dues actrius no s’entenen gaire.

Què queda doncs per gaudir? Les seves meravelloses superfícies: cases i apartaments de super-luxe que no trepitjarem ni en somnis, actors i actrius lleugerament retocats, però encara de bon veure, i el vestuari de Greta Lee (que no es pot tenir més estil). Les interpretacions millor oblidar-les, perquè (potser amb l’excepció de Billy Crudup) són totes d’una patent falsedat. En quant a la parella que formen Witherspoon i Julianna Margulies, no te la creus ni en pintura.

Ben mirat, The Morning Show ha acabat sent la versió actualitzada d’un d’aquells serials d’amor, diners i luxe que abans es deien Dallas o Dinastia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada