dimarts, 25 de desembre de 2018

Bon o boníssim Nadal

Agua

Codillo de ternera

Costilla de cerdo

Jamón ibérico de bellota

Gallina

Cebolla

Zanahoria

Col, Puerro

Garbanzos

Patata, Ajo

Comic Sans

y Sal Marina

10 comentaris:

  1. La veritat és que és bo, però el meu net, nota si es Aneto o el que fa la iaia, L'úniC però que se li poria posar és el comic sans i que no ve acompanyat de la carn d'olla.

    Bon Nadal!

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. De fet, a casa el fa la meva germana i és d'una suculenta consistència que no es troba a les botigues.

      Suprimeix
  2. Sense la Comic Sans no és el mateix i t'ho diu un que pensa que el verdader brou casolà és el fet a casa... digue'm primmirat. ;-)
    Bon Nadal!!

    ResponSuprimeix
  3. ¿Sense api? No sé jo...:) Bon Nadal!!

    ResponSuprimeix
  4. Clarament hi ha un ingredient que sobra: la col! A qui se li acudeix? En canvi, la comic sans hi queda la mar de bé. No, ara seriosament. Primer està la tinta d'impressora i després aquest caldo en la llista de líquids més cars del món. Com pot ser que el retolin així...?

    Passa unes bones festes Allau.

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Jo a la comic sans li he començat a agafar carinyo. Al caldo de Nadal ja li tenia. Bones festes, Xexu.

      Suprimeix