dilluns, 2 de novembre del 2020

Un marit nou


«Flesh and Blood» és una minisèrie (4 capítols de tres quarts d’hora) britànica que es pot veure a Filmin. Va d’una mare que fa un any i mig que s’ha quedat vídua i que ara, per horror dels seus tres fills, comença a sortir amb un nou home, un cirurgià retirat que té les faccions no gaire tranquil·litzadores de Stephen Rea. La trama, una mica a la manera de «Big Little Lies», comença amb un accident no precisat que requereix la investigació de la policia. Les entrevistes a comissaria amb els personatges presents a la festa d’aniversari de la mare es van alternant amb els esdeveniments dels dies previs fins a desembocar en un final que vol ser sorprenent.

Tot i que és una sèrie curta, no es pot dir que estigui farcida d’incidències. Per espesseir una mica la trama, s’ha buscat que les dues filles i el fill de la protagonista tinguin cadascú els seus propis problemes, encara que en el fons siguin tangencials a la història principal. Un fet cosmètic, però que augmenta sensiblement l’atractiu dels episodis, són les freqüents vistes aèries dels penya-segats blancs del sud d’Anglaterra. El que sí que és un incentiu és la categoria dels intèrprets, tots ells més que qualificats per dur a terme la intriga. Al ja citat Stephen Rea, afegiu-hi la veterana Francesca Annis, el massís Russell Tovey i la sempre formidable Imelda Staunton, com a veïna de tota confiança.


Amb una factura més que correcta i un suspens de baixa intensitat, «Flesh and Blood» és la sèrie ideal per relaxar-se entremig d’emocions més fortes.

2 comentaris:

  1. Està ben ambientada i portada, amb aquesta progressió cap al clímax i els petits misteris colaterals, però com bé dius, és de baixa intensitat.

    ResponElimina