dimarts, 27 de gener del 2009

Homofòbies (IV)


No volia acabar aquesta descoratjadora passejada sense donar un exemple més proper, no fos cas que penséssim que en aquest oasi català no hi creixen també alguns cactus.

Els gais i lesbianes de les Terres de l’Ebre no estan gens contents amb l’homenatge que el Col·legi de Periodistes de la demarcació va retre al tortosí Daniel Arasa el passat divendres en un restaurant de Jesús (sic). Aquest prestigiós periodista i historiador, col·laborador de La Vanguardia, president del
Grup d’Entitats Catalanes de la Família (GEC) (aliat habitual del Foro Español de la Familia), director general de CinemaNet i de la Mostra Internacional de Cine sobre la Familia i promotor del Monument a la Família que es pot veure a Tortosa, és a més de tot això un veritable croat a favor de la seva idea de família (és pare de set fills), per si no havia quedat clar. Per això s’ha pronunciat diverses vegades contra el matrimoni homosexual, contra la celebració dels Gay Olympics a Barcelona i fins i tot contra els colebrots de TV3, pel mal exemple que donen mostrant gais i lesbianes que no sempre acaben malament. Aquest homòfob recalcitrant de passada també ha posat el crit al cel amb l’afer dels autobusos ateus (“Los ateos atacan a Dios”).

Aquí podeu veure una de les perles d’aquest senyor.

Per avui, aturo aquí les homofòbies, però continuarà, sospito.

5 comentaris:

  1. Vols dir que els homòfobs, com a mínim els recalcitrants, no són sinó uns homosexuals reprimits?

    Continua fotent canya sempre que faci falta.

    ResponElimina
  2. Això diuen, però prefereixo no fer psicologismes.

    De totes maneres, encara que sigui per estètica moral, el prefereixo dins de l'armari, ben relaxat, i cuidant de la família pròpia, que prou feina li deu donar.

    ResponElimina
  3. Explora els merits que ha fet el Silveri Garrell, (no m'he fixat en la seva posició sobre l'homosexualitat- tot i que no crec que sigui de tolerància), i veuràs que si a aquest prohom li fan homenatges a Jesus, a en Garrell li haurien de fer directament a Deu (aquest poble, si existeix igual està en un autobús)...

    ResponElimina
  4. Gràcies, ja l'exploraré, igual que a l'eximi e-Miró i Ardèvol; però tot al seu temps, que també m'he de vigilar la pressió.

    ResponElimina
  5. Acceptem directament la idea del "lobby gay", la "màfia gay", la "conxorxa gay"...perquè és més fàcil acceptar-ho com el que és, una estupidesa, que barallar-se contra tot aquest mur d'ignorància, intolerància i incomprensió. De debò, no hi ha res a fer. No es pot fer res contra els dogmes. Bé, si, ignorar-los. Tan difícil és "deixar fer als altres"?.

    ResponElimina