dilluns, 11 de maig del 2020

Filmoteca forçosa (7): D’A Film Festival

A Stormy Night (David Moragas, Espanya 2019 (filmin))
El català David Moragas dirigeix, escriu i protagonitza aquesta comèdia romàntica en la qual un parell de desconeguts comparteixen confidències durant una nit a Brooklyn. Potser la diferència generacional m’ha fet els personatges una mica irritants, però aquest debut m’ha semblat força prometedor. (7)

Chambre 212 (Christophe Honoré, França 2019 (filmin))
Un matrimoni en crisi després de 20 anys. Ella repassa amb el fantasma jove del seu marit la llista d’homes amb els que l’ha enganyat. Artificiós com només ho poden ser alguns films francesos. Molt bé Chiara Mastroianni. (7)

Nevia (Nunzia De Stefano, Itàlia 2019 (filmin))
Nevia és una adolescent que viu en un suburbi de Nàpols en una família desestructurada, al marge de la llei. No future? La sortida podria raure al circ. Una solució massa fàcil. (7)

Nomad (Werner Herzog, Regne Unit 2019 (filmin))
Documental sobre les trobades i concomitàncies de dos caminants mítics: Werner Herzog i Bruce Chatwin. Feta amb quatre retalls. Podria haver estat millor. (7)

Nocturnal (Nathalie Biancheri, Regne Unit 2019 (filmin))
Una adolescent estableix una relació incerta amb un jove adult. Drama ben conduït sobre les ferides del passat. Acaba emocionant. (8)

My Mexican Bretzel (Nuria Giménez, Espanya 2019 (filmin))
Afegint subtítols a les filmacions de diverses vacances familiars, la banalitat d’una vida pot esdevenir digne material de novel·la. (7)

4 comentaris:

  1. Et vinc a dir que, evidentment, no he mirat cap d'aquestes pel·lícules, però que finalment vaig trobar 'The Iron Giant' i la vaig mirar aquest cap de setmana. Bé, no està malament, encara que em sembla que no en sóc tan entusiasta com tu.

    ResponElimina