dimarts, 20 de març de 2012

Hi estem treballant


M'he adonat que, si esperes un dia abans de publicar-los, els apunts milloren. També molts guisats troben el seu punt de perfecció l'endemà de la seva preparació (reivindicació de les sobres). En definitiva, més que un lapsus, això és una via vers l'excel·lència. O les ganes que jo li tinc.

Alguns observadors suposadanent aguts només hi han sabut veure un home amb una ombrel·la que no acaba d'obrir-se.

18 comentaris:

  1. ben vist, així publicaràs l'escrit en primavera.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Francesc, potser estic preparant la campanya "Ja és primavera a The daily avalanche!"

      Elimina
  2. un home amb ombrel·la i botes?
    Avui ja és primavera, Francesc.

    Ja oloro aquest apunt que s'espera..quina gana.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Kalamar,si no és ombrel·la, serà paraigües.

      Elimina
  3. Aquest apunt, versió .es i pronúncia nasal, es diria "Estamos trabajando en ello..."

    ResponElimina
    Respostes
    1. Puigmalet, no cal fer tants escarafalls amb el ".es", benvinguts a la realitat!

      Elimina
  4. de fet, tot i que hi haig de treballar molt...jo sempre ho faig, escric, ho deixo macerar, retoco de sal i publico.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una estona de repòs al rebost perquè pugi la massa.

      Elimina
  5. Cada dia que passa retallo una mica, i moltes coses queden en res, sortosament.

    ResponElimina
    Respostes
    1. José Luis aquest és un dels perills de buscar la perfecció: descobrir que calladet estàs més guapo.

      Elimina
  6. De vegades, com les sardines en escabetx, fins i tot 4 o 5 dies milloren el macerat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Brian, tots els escabetxs són exemples pertinents.

      Elimina
  7. A veure si, amb tanta maceració, acabarà l'apunt faisandé, cal anar amb compte! ^^

    ResponElimina
    Respostes
    1. Clídice, quan es tracta de caça major (com ho són els meus apunts ;p), la maceració és de rigor.

      Elimina
  8. Tens raó, Allau. Horaci deia que si un escrit sobrevivia una lectura crítica després d'haver-lo tingut desat en un calaix durant cinc anys, és que valia la pena. No sé si exagerava o no, però és cert que l'entusiasme incial, sovint, s'esvaeix com més lectures dediquem als nostres escrits.

    ResponElimina
    Respostes
    1. David, aquest pensament d'Horaci contravé la idea del que ha de ser un bloc, però. Cinc anys!

      Elimina
  9. Vingui el què vingui ho espero amb il·lusió. No t'oblidis d'afegegir-hi una mica de sucre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sucre i llimona, Glòria, la meva especialitat!

      Elimina