dimecres, 24 de desembre del 2014

Contes de Nadal

1.
Tot aprofitant que els cotxes tenien llum verda, la nena que venia encenedors als semàfors va consultar a la Viquipèdia del seu smartphone la paraula “hipotèrmia”.

2.
Ebenezer Scrooge, disposat a rendibilitzar la seva redescoberta bonhomia, va organitzar una telemarató a una cadena pública.

3.
Totes les famílies que el Nadal de l’any passat s’havien discutit a causa del sobiranisme català, enguany optaren per ser infelices d’una manera diferent.

4.
Totes les seves aportacions al banc d’aliments provenien de cultius ecològics de proximitat i no contenien gluten, ni greixos saturats.

5.
El digestòleg no acostumava a posar caganer al pessebre; però li agradava l’escena de l’àngel i els pastors entorn de la foguera. Coses.

6.
Quan, un mes d’agost, en Marc va descobrir el tió de cada Nadal amagat al fons de l’armari del dormitori dels seus pares, el primer que va pensar és que s’havia de ser molt burro per no treure’n profit tot l’any.

7.
Panses i figues, i nous i olives, i mel i mató. Al Nen de la Mare l’estaven intentant matar amb una mala dieta.

8.
Els reis d’Orient van acabar a London-Stansted tot seguint les llums dels vols regulars de Ryanair.

9.
“Pero mira como beben los peces en el río, por ver a Dios nacer”. Que “National Geographic” faci un programa amb aquest títol. Encara que només sigui per aclarir-nos si els peixos beuen o no.

10.
Ja posats, el Papa Francesc hauria de desemmascarar també el Papa Noel: el major pederasta de la història, amb llicència per obnubilar.

14 comentaris:

  1. Espero cada any l'anunci del descobriment del diari personal de Josep escrit en arameu.

    Salut i tranquil·litat!

    ResponElimina
  2. A mi la nadala espanyola que em té ben intrigada és aquella de la burra, rin, rin, sí, home, aquella del pedaç, yo me remendaba yo me remendé yo me eché un remiendo yo me lo quité. Si Hamlet aixequés lo cap li foteria una coça a la calavera. Bon Nadal a Can Rosselló!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I a mi que em sona a recomposició de l'himen...

      Bones festes, Tildeta!

      Elimina
  3. I el premi se'n va pel número 7! Enhorabona!

    ResponElimina
  4. M'agrada molt el de los peces en el río, si no pot ser el National, que sigui un 30 minuts, però que algú faci el reportatge, gràcies. Ah, bon Nadal! (àpat, torrons, alegria, alguna discussió d'anada i tornada... coses!)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Què seria un bon nadal sense una mica de tensió no resolta? Bon Nadal, doncs!

      Elimina
  5. Lo del digestòleg deu ser per no dur-se el treball a casa :) Bon Nadal i bones festes!

    ResponElimina
  6. Fantàstiques opcions totes elles! Bon Nadal.

    ResponElimina