dissabte, 2 de juny del 2012

Un món de metros: Varsòvia


Inaugurat el 1995.

Un milió i mig d'usuaris potencials.

Una línia, 14 estacions, 14 quilòmetres de vies. Tot subterrani.

De fet només tenen la línia blava. La vermella és un mer projecte, però dóna una mica d'alegria en un mapa altrament funcional. De la nostra estada relativament recent a Varsòvia no recordo cap metro, segurament el detall és significatiu.

7 comentaris:

  1. Només una línia!! Però hi ha un munt de "terreny" al qual no es pot anar amb metro!! Espero que tinguin bon servei d'autobusos :-)

    A veure si acaben fent la vermella :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Assumpta, recordo que vam tirar força d'autobús.

      Elimina
  2. La vermella sembla una ferida terrible!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fa una mica d'angúnia; caldrà esperar que l'inaugurin.

      Elimina
  3. Aquest és més lleig que pegar un pare (en el cas que no s'ho mereixi...)!

    ResponElimina
  4. Hola, sóc nomenat MORAIDA LUNA. Vull utilitzar aquest mitjà per alertar a tots els sol·licitants de préstecs de tenir molta cura perquè hi ha frau a tot arreu. Fa uns mesos jo era financerament tenses, ia causa de la desesperació, he estat estafat per alguns prestadors en línia. Gairebé perdo l'esperança fins que un amic meu em va referir a un prestador molt fiable anomenat la senyora Amanda que em presta un préstec sense garantia de 53.000 euro en menys de 24 hores sense cap tipus de pressió o l'estrès amb una taxa d'interès de només el 2%. Em vaig quedar molt sorprès quan em vaig registrar el meu saldo del compte bancari i es va assabentar que la quantitat que vaig sol·licitar ser enviat directament al meu compte sense demora. Jo, per tant, li vaig prometre que anava a compartir les bones noves que la gent pugui obtenir préstecs amb facilitat i sense cap tipus d'estrès. Així que si vostè està en necessitat d'un préstec de qualsevol tipus, poseu-vos en contacte amb ella a través dels seus missatges de correu electrònic: amandarichardsonloanfirm@gmail.com.
    També pot posar-se en contacte amb mi en el meu correu electrònic moraidaluna@gmail.com.
    Ara, tot el que faig és intentar complir amb el meu reemborsament dels préstecs, que m'enviï directament al seu compte mensual.

    ResponElimina