dijous, 6 de novembre del 2014

La bellesa és a l’aire


No sé quin grau de fiabilitat pot tenir aquesta pàgina on un parell de desvagats russos reflecteixen les trajectòries dels avions de línies comercials durant tot un mes (octubre de 2012). Sorprèn que alguns aeroports, com el de Mèxic DF (i en general els que estan situats a Àfrica, Amèrica del Sud i Oceania), no mostri cap activitat. En tot cas els resultats són espectaculars, en aquell punt on el que és pràctic conflueix inevitablement amb el que és també bonic. Ara ja sé quina línia descriuen els avions que passen al fons del meu terrat, d’esquerra a dreta, fins a perdre’s darrera de la silueta de Montjuïc.



10 comentaris:

  1. Estèticament impecables. Què seria del món sense els desvagats que es dediquen a les qüestions més inversemblants...!

    ResponElimina
  2. sempre hi ha algu, o alguns que aparentment perden el temps en foteses, però s'ha de perdre a vegades,la veritat que el resultat és curiós, encara que no serveixi per a res en concret.

    ResponElimina
  3. Home, pot servir per buscar un terreny on viure sense que et caiguin avions al damunt.

    ResponElimina
  4. Justament el diumenge vaig passar pel Big Bang Data del CCCB i tenien una foto dels avions que volen pels EEUU en un dia, just aquesta

    ResponElimina
  5. El subtext de les línies aèries.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara entenc a què respon el nom de "línies" aèries.

      Elimina