dijous, 21 de setembre del 2023

The Afterparty 2

 


Poc m’esperava que l’entretinguda The Afterparty (Apple TV+) tindria una segona temporada (i sembla ser que n’hi haurà una tercera). La fórmula és idèntica: un assassinat comès en una festa i resolt en clau de comèdia. Si al primer lliurament el crim succeïa en una reunió d’antics alumnes d’institut, ara té lloc durant unes noces on la víctima és el nuvi. Novament cada capítol es centra en el punt de vista d’un sospitós i està explicat en un registre formal diferent: thriller eròtic, comèdia romàntica a l’estil Jane Austen, estètica calcada de Wes Anderson, drama psicològic…

Repeteixen de la temporada passada Tiffany Haddish, que és l’ex-policia que investiga el cas, a més de Sam Richardson i Zoë Chao. Diria que alguns dels actors que els acompanyen són una mica més solvents que en el crim anterior. Paul Walter Hauser va brillar a Richard Jewell de Clint Eastwood i a l’excel·lent sèrie Black Bird. També hi trobarem l’Elizabeth Perkins (Weeds), en Zach Woods (Silicon Valley) i en Ken Jeong (Community), tots ells consumats comediants. Malgrat tot els deu capítols (dos més que la temporada anterior) es fan excessivament llargs, ja que s’ocupen essencialment d’anar repartint falses pistes, a l’espera que arribi la solució en l’episodi final.

The Afterparty és distreta però irregular, molt adequada això sí pel club de fans d’Agatha Christie amb sentit de l’humor. 

2 comentaris:

  1. Recordes l'altra vegada et vaig dir que me l'apuntaria? Doncs et vaig enganyar, no ho vaig fer, però ara sí que ho he fet, de debò, està apuntada al tv time, i això és més ferm.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho recordava. Estàs posant a prova la teva paraula.

      Elimina