dimarts, 24 d’abril del 2012

A rose is a rose


Malgrat les recomanacions del Banc Mundial i l'AELC (que crec que es pot interpretar com l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana), les accions en roses han baixat no sé quants punts a Wall Street en aquesta diada tan habitual. A hores d'ara tota l'Europa inversora s'afanya a dedicar-se a les tulipes o a altres flors similars. Visca l'Alice B. Toklas, tan poc agraciada com la Stein, però hi ha moments on és més important ser solvent que ser artista o fotogènic. I que a les top models, o a les infra models, se les folli un gran peix mecànic i lleig.

14 comentaris:

  1. Tinc la sensació que m'estic perdent alguna cosa.

    ResponElimina
  2. T'han regalat les memòries de la Toklas? El seu receptari de cuina? Tant de bo sigui el segon: marchando un "Fudge de hashish"!

    ResponElimina
  3. Respostes
    1. En Josep es va currar ahir un arròs caldós de llamàntol?

      Elimina
  4. Eiiiii quina potra! si té raó la MU, és clar! Jo amb les memòries ja faria el fet! Són elles, oi?

    ResponElimina
  5. Recordo aquesta parella. Molt curiós això de tenir pela llarga i comprar els quadres més interessants de l'època. Hi ha un fenomen infal·lible per deixar memòria, malgrat ser lleig i malvestit: haver-te fet i tractat amb personatges que "figuren"; crear un cenacle d'imprescindibles, que n' s'hauria creat de no haver-hi peles entremig. I el fet, naturalment, de ser parella, cosa que crea morbo. Tot es compra, en aquest món. Les amistats desinteressades no passen a la Història, paraula.

    ResponElimina
  6. I quin goig quan encarem el camí de les més difuses raconades commutatives (adjectiu, aquest darrer, entès en seu sentit dins del dret)...
    N'havies sentit a parlar mai de la "guapa" Vindicació Toklas?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Recontxu quin oblid!
      El nostre roser ha poncellat com mai ho havíem vist: una vintena de nous esclats la tenim garantida.
      Importa gaire que siguin menuts i grocs?

      Elimina