dijous, 18 d’octubre del 2018

Aniversari frustrat


Em pensava que el blog feia deu anys el disset d'octubre i resulta que els ha fet el catorze, o sigui que m'he passat de pistonada. Això és el que vaig escriure en sordina aquell dia inaugural, el 14 d'octubre de 2008:
D'entrada, millor no fer-se grans propòsits, així m'evito la vergonya de no complir-los. Tampoc sé sobre què escriuré: la meva vida no és una aventura permanent i els meus interessos són bastant normatius; per tant no puc fer promeses apassionants. Amb això ja revelo un tret del meu caràcter: sóc incapaç de vendre'm (vull dir que sóc la meva pitjor publicitat). Alguna cosa trobarem, però, per anar passant l'estona.
Bé, d'una manera o d'una altra he estat passant l'estona durant una dècada. Mes lleig és matar. O robar nens. Esteu convidats a Sugus de pinya mentre desfileu cap a la sortida.

16 comentaris:

  1. Una manera una mica galdosa de celebrar una data tant important. Però no t'ho tindrem en compte: m'encanten els sugus de pinya. Felicitats!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Allau, desdramatitzant amb alegria i sugus de pinya de tota la vida.

      Elimina
  2. Podríem dir que tots els aniversaris tenen capvuitada... tot sigui pels sugus de pinya. ;-)

    Enhorabona per la primera dècada blogaire!!

    ResponElimina
  3. M'has fet anar a mirar el primer apunt de casa. Al març en farem 10, també. Com passa el temps. Els sugus de pinya encara m'agraden tant com llavors.

    ResponElimina
  4. Perfecte, el sugus blau és el meu preferit! M'agrada molt la teva carta de presentació, podríem dir que se t'hi reconeix perfectament, en 10 anys no has canviat, almenys a pitjor! I de coses per dir si que en tenies, sí. Però interessos normatius? A mi em semblen molt heterogenis, variats i fins i tot originals. Esperem que continuïs compartint-los amb aquesta erudició que et caracteritza i amb aquesta manera exquisida que tens d'explicar les coses. No hi he estat sempre ni sempre hi sóc, però cal reconèixer-te els mèrits. Per moltes allaus més.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Xexu. I si canviéssim, que no sigui a pitjor.

      Elimina
  5. A mi em va passar també, com s'em va passat l'escrit. Felicitats amb retard!

    ResponElimina
  6. Si no fos pel feisbuc no recordaria ni el meu, però per molts apunts quefe! <3

    ResponElimina
  7. De les millors maneres de celebrar un aniversari que he vist mai! Moltes felicitats amb molt molt molt de retard!

    ResponElimina
    Respostes
    1. En aquest desert totes les felicitacions s'agraeixen, encara que siguin amb retard.

      Elimina
  8. Doncs aquí va la meua: felicitats per ser capaç de fer un bloc d'altissim nivell i mantenir-lo durant 10 anys. Live long and Prosper! Excelsior! Per molts anys!

    ResponElimina