dijous, 22 d’agost del 2019

Edats difícils

"Euphoria" (HBO) adapta una sèrie israeliana (tot i que asseguren que el resultat té poc a veure amb l'original) sobre adolescents i instituts. Res gaire novedós, direu, només que aquí elevat a l'enèsima potència i la màxima modernor, amb molt de sexe (s'hi veuen bastants penis), molt de drogues, molt de xarxes socials i zero hores d'estudi. Ho protagonitza l'emergent Zendaya i no hi podria faltar una actriu trans. Narració no lineal, estètica de vídeo-clip i música de refulgent actualitat (Rosalia!)

Potser un espectador de l'edat de les protagonistes li troba totes les gràcies a tantes inseguretats sentimentals i tan poc capteniment racional. Després del to sorprenent i les pinzellades d'humor del primer capítol, la veritat és que ens hem avorrit bastant. No insistirem amb la ja aparaulada segona temporada.

2 comentaris:

  1. Comença trencadora, com si Bret Easton Ellis escrivís els guions de Sensación de vivir. Però ràpidament entra en els tòpics de sempre (això sí, amb més penis que de costum). Visualment impecable, s'ha de dir, i els actors fan bona feina. Dubto de cara a la segona.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sé si el jovent li trobarà més gràcies, però aviat es fa reiterativa.

      Elimina