dissabte, 31 d’agost del 2019

Estranys destins de vacances

El mont Ararat
Responc per al·lusions algú que trobava estrany passar les vacances a Geòrgia o Armènia. Espero que aquestes imatges siguin una justificació prou eloqüent.




6 comentaris:

  1. Per la gent que conec i que hi ha anat -algú de casa, per exemple- no anar-hi seria mantenir una ignorància paisatgística important. O sigui que només puc aplaudir-vos per haver-ho fet! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. He d'aclarir que no només hi ha paisatges, la resta també s'ho val.

      Elimina
  2. A mi em sembla una idea genial aquesta tria de destins no típics. La meva pregunta és com es gestiona. Simplement busques una companyia aèria que voli des de Barcelona fins allà on vols a anarc, compres el bitllet i llestos? O la que s'hi acosti més i després cotxe de lloguer?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Facundo, el títol era més aviat irònic. Nosaltres hi vam anar en viatge organitzat; però suposo que és perfectament factible anar-hi pel teu compte.

      Elimina
  3. Bé, no em negaràs que com a destins turístics són peculiars, per poc habituals, però no vol dir que no valguin la pena! Mentiria si digués que no he anat a mirar rutes per pujar a l'Ararat, però em sembla que de moment restarà fora del meu abast.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Home, si haguessis vist la quantitat de jubilats europeus que hi viatgen, no et semblarien tan estranys.

      Elimina