divendres, 24 d’octubre del 2008

Opereta centroeuropea


Potser en aquest ambient frenètic de la blogosfera sóc sempre el darrer en assabentar-me; però l'afer és sucós. Pel que llegeixo, el successor polític de Jorg Haider (el popular polític ultra-dretà austríac mort en accident automobilístic després d'una nit de xerinola, que incloïa algun local gai) va confessar entre llàgrimes, i en un programa radiofònic, la seva relació íntima amb el difunt. Per descomptat, Stefan Petzner (que així es diu el jove) va ser destituït d'immediat encara que conservarà un càrrec o altre dins del partit (o sigui que no totes les esperances estan perdudes).

Aquestes revelacions són cada dia més freqüents i el que és més sorprenent de la notícia és que no provingui dels Estat Units d'Amèrica, sinó de la civilitzada Europa. Que dos homes s'enllitin i s'ho passin bé no hauria d'incomodar ningú (almenys a casa meva); però quan els punyeteros insisteixen en els valors familiars i vesteixen calça curta de cuir per satisfer les masses, hom se sent temptat de pensar aquesta mort com a retribució divina.

Com Thomas Bernhard repetia fins a l'exasperació, Ils sont fous ces autrichiens! Crec que els hauríem de cedir alguna sortida al mar, amb platges i xiringuitos.

1 comentari:

  1. Perquè després diguin que per ser un gai com cal s'ha de ser d'esquerres. Per cert, qui ho va dir? (veient l'exemple d'Holanda, Austria o alguns grupúsculs del PP és com per rumiar-s'ho una mica).

    ResponElimina