diumenge, 7 de desembre del 2014

Esperit nadalenc

Un empleat descontent, acomiadat de la secció de joguines dels grans magatzems londinencs Harrods on treballava de Pare Noel, va dur a terme durant la tarda d’ahir una espectacular venjança. Lloyd Hudson de 35 anys, tot accedint a la sala de control del manteniment de l’edifici, va fer-se amb el comandament que gestionava les 10.000 bombetes de la façana. Parapetat durant més d’una hora, fins que els guardes de seguretat van aconseguir reduir-lo, Hudson va lletrejar de forma molt directa els seus sentiments envers la directiva de Harrods: un “Fuck Off” que bé es podria traduir com “aneu a prendre pel cul”.

“Havia begut gairebé dues ampolles de whisky”, comunicà un portaveu de l’empresa, “i precisament aquest tipus de conducta és el que va causar el seu acomiadament en primer lloc”. Hudson va ser posat en llibertat sota fiança.

Els vianants del carrer Knightsbridge es mostraven consternats. “Francament, estic fastiguejada,” va dir Irene Rider de Gary (Indiana). “Estava amb els meus néts. Acabàvem de baixar de l’autobús. Vaig dir “mireu nens” i vaig ensenyar-los els llums. Però sabeu què deien els llums? Deien “Fuck off”, un missatge poc apropiat pels infants. I menys en època nadalenca.”

[En realitat, la notícia és falsa, com no podia ser d’altra manera havent-la llegida a The Poke, fet que no treu que mereixeria haver sigut certa en una realitat on prevalgués la justícia poètica].

6 comentaris:

  1. OOOOOOOhhhhh!!!! Llàstima, la notícia acaba malament...

    El que no hem lligava és que hagués begut dues ampolles de whisky i fos capaç de manipular els llums d'aquesta manera tant genial. Esperaré devant d'El Corte Inglés a veure si això passa de veritat...

    ResponElimina
    Respostes
    1. No creguis, Galde, alguns britànics van forts amb la beguda.

      Elimina
  2. Respostes
    1. Notícies apropiades per un cap de setmana llarg i desvagat.

      Elimina
  3. falsa de fa temps,juraria haber-la publicat fa temps a collonades, ja ho miraré. The Poke deu venir a ser com el Mundo Today que inventen noticies falses tan ven inventades que algunes, en el cas de el Mundo Today algun mitjá les ha donat per certes. I és una llàstima, si la nlticia fos certa seria preciosa, com l'anunci de la Loteria.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó, Francesc, crec que la mateixa notícia ja la van publicar fa quatre anys. The Poke no és ben bé com el Mundotoday, perquè no acostumen a donar falses notícies, sinó que extreuen humor a partir de dades reals.

      Elimina