diumenge, 3 de juliol del 2022

Filmoteca forçosa (77)


The Seven-Per-Cent Solution/Elemental, Dr. Freud (Herbert Ross, USA/Regne Unit 1976 (Filmin))

Descafeïnada aventura en la qual Sherlock Holmes viatja a Viena per intentar vèncer la seva addicció a la cocaïna amb l’ajuda de Sigmund Freud. Film responsable dels Holmes hiperactius i irritants de Downey Jr i Cumberbatch. (6)


The Death & Life of John F. Donovan (Xavier Dolan, Canadà 2018 (Filmin))

Artificiosa història sobre la celebritat, l’armari, el «bullying» i la relació amb les mares. Una pena, per les bones actrius (Sarandon, Bates, Portman) que hi participen. (5)



Eat Wheaties!/Estimada Elizabeth (Canadà 2020 (Movistar+))

Faula optimista sobre un perdedor amb bones intencions, embolicat sense voler a les trampes de les xarxes socials. Film al servei del sensacional comediant Tony Hale («Arrested Development», «Veep»). L'aprofita molt bé. (7)


Cha Cha Real Smooth/Ballant per la vida (Cooper Raiff, USA 2022 (Apple TV))

Raiff, nova promesa del cinema «indie», escriu, dirigeix i protagonitza. Tendeix a pintar-se com un ésser adorable i guai. Corre el perill de cansar. (6)

 


Ludwig (Luchino Visconti, Itàlia 1973 (Amazon))

Monumental (de segur es podrien haver alleugerit les seves quatre hores de durada), llòbrega i asfixiant, no se li pot negar la seva grandesa excèntrica; però Helmut Berger serà sempre un handicap. (7)


Aquaman (James Wan, USA 2018 (HBO max))

Espectacular aventura super-heroica i submarina. Cau bé perquè no té por de provar les idees més absurdes sense prendre-s’ho gaire seriosament. (7)

2 comentaris:

  1. Descomptant les extravagàncies dels personatges de Suicide Squad, Aquaman és el meu personatge preferit de DC

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja saps que aguanto poc els superherois, per tant aquest Aquaman té molt de mèrit.

      Elimina