dimarts, 16 de febrer del 2010

Això NO és un homenatge a Espriu



A la dimensió desconeguda existeix un tal Salvador Espriú amb rares connexions mallorquines. Toma castanya!, que diria el gran poeta.

26 comentaris:

  1. No m'ho puc creure excepte si es demostra-tot és possible- que Espriu haguès tingut una doble vida en la qual hagués estat també escriptor. inicials LL.V. i en una divertida confusió de dades ara el senyor LL. V. fos l'autor, entre d'altres, de Ronda de mort a Sinera.
    Continuarà?
    Bona nit, Allau.

    ResponElimina
  2. No he trobat la bibliografia de Llorenç Villalonga a la pàgina de l'Instituto Cervantes. Potser se l'estan inventant a hores d'ara. Que passis molt bona nit, Glòria!

    ResponElimina
  3. ostras, no entendía nada¡¡¡
    Mort de Dama, es uno de los libros que más he disfrutado nunca... y yo que soy tan despistada me digo ¿de Espriu?...que susto¡¡¡

    ResponElimina
  4. I al final posa que "el texto ha sido revisado", no vull ni imaginar-me que hi posava abans de la revisió. :-P

    ResponElimina
  5. Quines curiositats que es troben per la xarxa...!

    ResponElimina
  6. doncs ara hauré de borrar tot el text que estic preparant per a l'homenatde "25 sense Espriu". Dins d'aquesta llista no surt cap dels textos que comento!!!!!! molt bona!!! potser el primer que hauriem de fer seria avisar a aquests senyors i senyores de l'Instituto Cervantes!!!

    ResponElimina
  7. Tranquila, Pilar, en el Cervantes los hay mucho más despistados que tú.

    ResponElimina
  8. Lluís, ja saps que internet ha esdevingut una gran ajuda pels mestres, oi?

    ResponElimina
  9. Criticartt, de moment no els penso avisar, que si ho arreglen m’espatllen l’apunt.

    ResponElimina
  10. Com els seus intel·lectuals, ho diré amb dues paraules:
    ¡In presionante!

    ResponElimina
  11. Galde, com a expert en referències obscures, se t’acut què pot significar l’etiqueta palermo_salvador_espriu que surt a l’URL? No hi estarà la màfia implicada?

    ResponElimina
  12. em sembla insultant :( o revoltant :( o avorrit fins a l'infinit i més enllà :( o ... puaj!

    ResponElimina
  13. Clídice, torna a mirar-te els formatges de Ceret per recuperar-te.

    ResponElimina
  14. Això, això: com diu el McAbeu, el més divertit és que posa que està revisat!! Quin paio més culte, el revisor! Mira, que voleu que us digui, a mi m'agrada la idea de fusionar les obres de dos autors per estalviar espai. Com que igualment estan en una llengua vernàcula que no llegeix ningú...

    ResponElimina
  15. Salvador, ja posats a estalviar espai, li podríem entaforar tota la literatura catalana a lo Rei Don Jaume, que crec que era analfabet.

    ResponElimina
  16. Sobre el que demanes de l'URL, és perquè la biblioteca del Cervantes de Palerm es diu Salvador Espriu i, per cert, està a la Chiesa di Santa Eulalia dei Catalani
    http://palermo.cervantes.es/it/biblioteca_spagnolo/biblioteca_espanol.htm

    ResponElimina
  17. Galderich, "In presionante" s'escriu amb Z, de ozú.

    Jo crec que se'ls deurien caure al terra totesw les URL i n'hi va haver algunes que les van haver d'ajuntar perquè no sabien on anaven. Biografia d'un, obra d'un altre... I àpali!, que ningú se n'adonarà.

    Espero que ningú agafi aquesta pàgina de referència per fer els escrits del 22F, la vigília de la gran festa gazophylàctica.

    ResponElimina
  18. No deixa de ser curiós Maria, perquè aquesta informació penja de la pàgina principal del Cervantes i es refereix a la bibliografia de l'escriptor i no a cap biblioteca en concret.

    ResponElimina
  19. Pàmies, ja veus que la intenció era bona, però la xarxa no m'ajuda. Potser faré servir la informació per la meva aportació des del "disseccionari".

    ResponElimina
  20. És tot tan cansat i avorrit... :(
    Coses així justifiquen la Ñ del logo del Cervantes: coÑÑÑo!

    ResponElimina
  21. Diuen "Una biblioteca, un autor: homenaje de nuestras bibliotecas a los grandes autores de la cultura española e hispanoamericana."
    Han quedat descansats...

    ResponElimina
  22. Hi ha homenatges, Santi, que semblen un linxament. [Des que vaig llegir això d’Espriú, només penso en Don Santiago Bernabeú]

    ResponElimina
  23. I quina bírria de selecció d'obres! No posen ni Desenllaç a Sinera, ni La pell de Bearn ni Primera història de Dona Obdúlia.

    ResponElimina