diumenge, 17 de maig del 2009

D'obligat compliment


Encara que diguin que hi ha més dies que llonganisses, els dies de l’any se’ns estan quedant curts amb tantes bones causes que cal reivindicar. Si no és el dia contra el càncer de mama, és el dia del reciclatge, el Bloomsday o el de l’orgull friqui. El calendari s’està convertint en un tranquil·litzador en sèrie de les consciències culpables.

Avui, per exemple, és el dia contra la Homofòbia i la Transfòbia i, com que fa dies que no escric res al respecte i no voldria que se’m considerés definitivament domesticat, no repetiré les esfereïdores estadístiques oficials sobre l’estat de la qüestió que publicaran obedientment els dominicals, però repetiré una vegada més que és una putada haver de viure donant explicacions davant de gent que es creu amb el dret de rebre-les a tota hora. Com que jugo amb l’avantatge de viure en un país on encara puc dir als meus detractors “que us bombin” impunement, la meva actitud no té cap mèrit.

Per això caldrà fer una ullada, per exemple, al que passava ahir a la “demòcrata” Moscou.

O el cas d'una obscura església ianqui que ataca els jueus (no només per l'antic greuge d'haver assassinat Crist), sinó per la seva defensa habitual dels gais.

O aquest grupet de Facebook del que em va enviar notícia l'Ana M. i que té com a principis (sic):

Se les acusa a los homofobicos de atentar contra los homosexuales, pero nadie dice que los homosexuales son anti homofobicos, y que no se toleran el uno al otro, sin embargo es una verdad que la mayoría de las personas somos heterosexuales y si bien no esperamos asumir un extremo, nuestro silencio ha enriquecido la idea de considerar al homosexual como figura legal, penal, humana y sexo distinto, no es justo que una persona por su inclinación sexual , al igual que el zoofilo, el necrofilo, o el pedofilo, tenga un trato especial, seria tan absurdo como si habilitaran cárceles y bodas especiales para vegetarianos. Digamos si a la heterosexualidad, que la educaron y formación de los mas pequeños sea heterosexual.

Com es pot veure, qualsevol dia de l'any, sense necessitat de preparar-se, és bo per aplegar un pom de declaracions homòfobes agafades a l'atzar.

No voldria ferir els països possibilistes, per tant només diré: Bangla Desh, Mauritània, Aràbia Saudí, Iemen, Iran, Sudan i nord de Nigèria, feu-vos fotre, si no, us fotrem nosaltres ben aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada