diumenge, 30 d’agost del 2009

Un zoo al metro

Si pensem en animals que pots trobar-te a la xarxa de metro, apart d’alguns individus de conducta incívica, segur que el primer que se’ns acut són les rates i els ratolins; però, de fet, les possibilitats són il·limitades, com va descobrir el senyor Paul Middlewick l’any 1988.

Aquest naturalista subterrani opera al metro de Londres (on si no?) i es dedica a trobar siluetes d’animals amagades a les línies del mapa de la xarxa. Ja hi té aplegada una bona col·lecció a la seva web animals on the underground, des de gossos i gats, fins a paquiderms i mamífers marins. En ella també s’hi poden trobar alguns jocs més o menys divertits, a més de l’habitual venda de postals i samarretes.

Cargol
La idea m’ha semblat força engrescadora, espero que a vosaltres també. Algú s’anima a fer un safari pel metro de Barcelona, a veure què hi troba?

Rat-penat

*******
Un amable lector amb ànima de zoòleg de les profunditats, en Ferran Mir, ha acceptat el meu repte i de moment ha trobat el cap d'un camell o d'una llama per la zona de Guinardó-Sagrada Família. Felicitats per la captura!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada