diumenge, 21 de juny del 2009

Passeig dominical


Com feia solet he decidit sortir a fer un volt i m'he passejat pels blocs candidats al premi Lletra al millor bloc del Premi Blocs Catalunya. Com era d'esperar, hi ha de tot; alguns m'han agradat, d'altres gens. De forma casual he retrobat una antiga companya d'estudis; però d'això ja en parlaré un altre dia. Ara només volia mencionar un bloc que m'ha agradat molt. Es diu MENJAR BLANC o sigui que potser és originari de Reus; però això només és una conjectura, perquè el bloc destaca per la seva presentació espartana, sense cap dada informativa supèrflua. Cada entrada consta d'un text literari, que pot ser tant un fragment de Faulkner com una cançó d'Antònia Font, i una il·lustració que l'acompanya. Els dibuixos són d'en Marc Vicens i trobo que tenen molta gràcia. Dins del món dels blocs, on predomina el bigarrament visual, aquesta pàgina és un deliciós oasi. Us recomano que hi feu un passeig.

3 comentaris:

  1. I has anat a triar justament eixe fragment del Coral Romput... aiiis, me fa ganes de plorar quan l'estic llegint o quan el sent. A una de les primeres entrades del difunt Der Zauberberg hi havia eixe fragment i una foto des del meu carrer cap amunt, al balconet de ma casa quan vivia en Alcoi, amb els llençols estesos...


    http://www.youtube.com/watch?v=mnAOIH64k1Y

    ResponElimina
  2. Ai, comtessa, ho sento, sembla que sempre aconsegueixo tocar-li la fibra discordant.

    He afegit l'enllaç al bloc, que abans m'havia descuidat. Segur que trobarà altres coses que li semblaran més euforitzants.

    ResponElimina