diumenge, 2 d’agost del 2009

Aterratge

Sí, ja hem tornat de les vacances, que han anat molt rebé, com sol ser habitual (i que duri!). Ara caldrà que ens recuperem i per això res millor que treballar el mes d’agost: amb els “jefes” desapareguts, fent mal en altres pastures, i un bon aire condicionat, la perspectiva no pot ser més relaxada.

Tot i que alguns experts d’això de la cosa-bloc recomanen no malgastar neurones durant la canícula (diuen que ningú no llegeix blocs el mes d’agost i que tots els teus esforços creatius passen desapercebuts i s’enfonsen en l’oblit), penso reactivar la producció diària d’allaus. Vull creure que els quatre gats que quedin enganxats a la pantalla agrairan trobar alguna cosa més que refregits i reemissions. De totes maneres, no sabria reprimir les meves expansions textuals; suposo que, igual que l’escorpí de la faula, és dins de la meva natura.

Així que, deixarem de banda per una temporada els metros del món (tot i que tornaran esporàdicament, que encara queden molts per investigar) i ens posarem a la feina. En els propers dies aprofitaré la impunitat que m’ofereix aquesta tribuna per fer un d’aquells temibles passes de diapositives que són la seqüela inevitable de tots els viatges: al menys en el món virtual els espectadors no són forçats i sempre tindran l’oportunitat de fugir cames ajudeu-me. Per descomptat, el disseccionari també s’anirà actualitzant de tant en tant, segons disponibilitat de la neurona.

I pels que tanqueu la parada durant aquests dies us desitjo que descanseu força i que les vacances us aportin vitamines pel cervell, que falta us farà la resta de l’any!
Os dansant fet per un artista inuit.

8 comentaris:

  1. Tenen raó els que diuen que durant l'agost ningú no llegeix blogs ni els actualitza, però en tindrien més si diguessin que "gairebé ningú": sempre queda algú durant l'agost. Ben tornat(s), sàpigues que per aquí queda algun lector ;-)

    ResponElimina
  2. Gràcies, Ferran. Passaré llista!

    ResponElimina
  3. Benvinguts de nou!!

    (no deixe de produïr allaus, que sap que a estes terres l'avorriment se'ns menja)

    ResponElimina
  4. Gràcies, Comtessa, comptava amb vostè, forçada a no fer vacances en la seva reclusió escandinava.

    ResponElimina
  5. Això de treballar l'agost i fer vacances en un altre mes, és com fer dos mesos de vacances!
    Que bé t'ho muntes!

    ResponElimina
  6. Sí, Ferran, des que ho vaig descobrir, procuro fer-ho així.

    ResponElimina
  7. Bentorat(i). Jo encara estaré per ací uns dies però escric poquet, és veritat que n'hi ha poca gent per la xarxa, però és d'agrair que algú mantinga 'el tipo', el meu reader pareix un desert...

    ResponElimina
  8. Sí, Marieta, la xarxa és tan buida com ho estan els carrers: un ferragosto amb totes les de la llei; però a mi sempre m'ha agradat dur la contrària, o sigui que a publicar més que mai!

    ResponElimina