La veritat és que és bo, però el meu net, nota si es Aneto o el que fa la iaia, L'úniC però que se li poria posar és el comic sans i que no ve acompanyat de la carn d'olla.
Clarament hi ha un ingredient que sobra: la col! A qui se li acudeix? En canvi, la comic sans hi queda la mar de bé. No, ara seriosament. Primer està la tinta d'impressora i després aquest caldo en la llista de líquids més cars del món. Com pot ser que el retolin així...?
La veritat és que és bo, però el meu net, nota si es Aneto o el que fa la iaia, L'úniC però que se li poria posar és el comic sans i que no ve acompanyat de la carn d'olla.
ResponEliminaBon Nadal!
De fet, a casa el fa la meva germana i és d'una suculenta consistència que no es troba a les botigues.
EliminaEl comic sans és l'ingredient secret...
ResponEliminaGrans digestions amb la comic sans.
EliminaSense la Comic Sans no és el mateix i t'ho diu un que pensa que el verdader brou casolà és el fet a casa... digue'm primmirat. ;-)
ResponEliminaBon Nadal!!
De fet la foto és per despistar. Bon Nadal!
Elimina¿Sense api? No sé jo...:) Bon Nadal!!
ResponEliminaEl de casa té api i peu de porc. Bon Nadal!
EliminaClarament hi ha un ingredient que sobra: la col! A qui se li acudeix? En canvi, la comic sans hi queda la mar de bé. No, ara seriosament. Primer està la tinta d'impressora i després aquest caldo en la llista de líquids més cars del món. Com pot ser que el retolin així...?
ResponEliminaPassa unes bones festes Allau.
Jo a la comic sans li he començat a agafar carinyo. Al caldo de Nadal ja li tenia. Bones festes, Xexu.
Elimina