diumenge, 15 d’octubre del 2023

Only Murders in the Building 3/Només assassinats a l’edifici 3 (Disney+)


Després d’una segona temporada digressiva i complicada en excés, torna Només assassinats a l’edifici, molt més centrada, però tan divertida com sempre. Com ja vam veure a l’últim episodi emès l’any passat, durant l’estrena d’una obra que Oliver (Martin Short) dirigeix i on Charles (Steve Martin) actua, el primer actor Ben Gilroy (Paul Rudd) es desploma enmig de l’escenari. Com que el tercet protagonista només investiga les morts que es produeixen a l’edifici on viuen, no hi poden fer res. De totes maneres no els caldrà esperar gaire abans que tingui lloc un assassinat a casa seva.

Aquesta tercera temporada es beneficia de l’ambientació en el món del teatre i, un cop reconvertida l’obra per desaparició del primer actor, en el món del teatre musical, el que servirà d’excusa perfecta per escenificar alguns números deliciosos. S’incorpora Meryl Streep en el paper d’una actriu mediocre i sense èxit, aficionada a més a fingir accents de diferents idiomes. Només per veure la Streep delectar-se en l’autoparòdia ja paga la pena.

Malgrat alguna crisi passatgera, que posa en crisi la seva compenetració, i alguns interessos amorosos (en concret tres), la química del trio protagonista (Martin, Short i Selena Gomez) continua funcionant a les mil meravelles. Hi ha gags, hi ha sorpreses, hi ha (una mica de) sentimentalisme i convidats especials. Després d’acabar la temporada només desitges que els actors puguin fer encara molts més episodis plegats. De moment sabem que hi haurà una quarta temporada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada