dimecres, 4 de febrer del 2009

Homofòbies (V)



No sé si sóc massa vell o la meva vida massa avorrida, però no acabo de veure-li la gràcia a les xarxes socials on m’he colat a tafanejar. També podria ser que la culpa fos dels meus amics, que solen ser més interessants en persona que en fotografia.

Encara així continuo investigant, no fos cas que per atzar es produís alguna epifania virtual. De moment m’he topat amb aquesta
denúncia sobre la proliferació de comunitats homòfobes a Facebook. Per aquest motiu s’ha creat un grup anomenat “Denunciemos los grupos homófobos del facebook” en el qual no he dubtat a inscriure’m, encara que sigui com a membre numerari. A hores d’ara som 7.891 components, dels quals hi deu haver una vintena que participa activament buscant grups homòfobs, infiltrant-s’hi i denunciant-los als responsables de la xarxa social. La veritat és que no he observat gran diligència per part de les autoritats de Facebook per censurar-los. Tot i això s’ha aconseguit tancar-ne alguns i confio que la tendència continuarà.

Per curiositat he ficat el nas en algun d’aquests grups i m’ha sorprès la seva virulència i també la joventut dels seus integrants. Els noms dels grups ja són una declaració de (falta de) principis:
· K los gays no se registren en Facebook (36 membres)
· A matar Ha Todos Los fletos ql!! (101 membres)
· a que hay mas de 1.200 personas q odian a los fletos (8 membres, comptant els infiltrats, he, he!)
· Aboliamo i finocchi che su facebook aggiungono a caso per provarci! (74 membres)
· perchè i finocchi e meglio averli davanti piuttosto che dietro (44 membres)
· i fukin hate gays (181 membres)
· contra los maricones de tokio hotel y aun mas al bill kaulitz (132 membres)
· Maricones hay muchos.. hombres decentes kedan pocos (96 membres)
· BASTA GAY!!!!..... VOGLIAMO SOLO LE LESBICHE!!!!!!!!! (187 membres, és clar)
· POR UN CHILE SIN PERUANOS NI HOMOSEXUALES (18 membres, alça Manela!)
· NO quiero que mi hijo sea un Homosexual o una Lesbiana/No a la diversidad (1.160 membres)
· contra los gordos maricas (46 membres)

Si hagués nascut ahir, suposo que m’hauria tallat les venes després de llegir aquests deliris. Però, per fortuna, actualment ningú no va néixer ahir.

Crec que hauria d’haver afegit un (sic) al costat de cada títol. Sí, ja sé que són joves i tenen les hormones tan despistades com l’ortografia. Trobo significatiu que la collita es limiti a Sudamèrica i Itàlia (més algun hooligan britànic), potser és que la correcció política ha fet emmudir els homòfobs espanyols i de la resta d’Europa, i encara més els catalans? Xile (amb Colòmbia) és la campiona absoluta i no sabria dir el perquè (nostàlgia de Pinochet?).

Us deixo amb aquest bonic pensament per reflexionar:

IGNORANCE???!DON'T THINK SO!!today I saw something that made me sick but at the same time I had such a laugh..I was driving my car and this gay dude walked across the road swaying his butt like a flag and his hands were raised up and those too moving from side to side..it was the funniest thing on earth..ridiculous person..not even women act that way..well thanx gay dude...I had a great laugh.AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

1 comentari:

  1. Francament, no em preocupa tantíssima ignorància, m'acollona veure tant d'odi i tanta mala llet. I no em serveix que siguin majoritàriament italians o xilens. Només cal llegir els diaris dretans del país per adonar-se'n que la "malaltia" de l'homofòbia no té cura. Paciència i respostes és el que cal.

    ResponElimina