dimarts, 25 de maig del 2021

Filmoteca forçosa (46)


Personal Services (Terry Jones, Regne Unit 1987 (Filmin))

Història sense prejudicis i quasi tendra d’una famosa «madame» i les perversions dels seus clients. En el seu moment prohibida a Irlanda, com gairebé tot el que dirigia el Monty Python Jones. Fenomenal Julie Walters. (8)


I Care a Lot/Descuida, yo te cuido (J Blakeson, USA 2021 (Amazon))

Comèdia força amoral sobre una dona despietada que esdevé tutora legal de vells pensionistes amb el propòsit d’espoliar-los. Llàstima de la seva indecisió tonal i la deriva moralista. Els actors estan tots molt bé, amb Rosamund Pike al capdavant. (6)



La donna scimmia (Marco Ferreri, Itàlia 1964 (Filmin))

Annie Girardot és una dona peluda a qui explota un aprofitat Ugo Tognazzi. Sorprenentment tendra en la seva raresa. No hi ha res més bèstia que Ferreri aliat amb Azcona. (8)


Love and Monsters (Michael Matthews, USA 2021 (Netflix))

Simpàtica aventura post-apocalíptica per a tota la família. Molt recomanable si us agraden els artròpodes gegantins. (7)


Les choses de la vie (Claude Sautet, França 1970 (Filmin))

Gran treball de guió i de direcció per un drama un pèl massa burgès. Primera de les cinc col·laboracions de Sautet amb la carismàtica Romy Schneider. (7)



Family Plot/La trama (Alfred Hitchcock, USA 1976 (Filmin))

Entreteniment lleuger per aquest Hitchcock final amb aires televisius. Malgrat tot, l’embolic és divertit i Barbara Harris està molt graciosa. (7)

3 comentaris:

  1. De los ocupantes del mundo de la bruma suele aprenderse más ética que de quienes la predican.

    ResponElimina