dilluns, 21 de setembre del 2009

Me'n recordo (III)


Me’n recordo que el primer programa que vam veure al primer televisor que vam tenir es deia “El investigador submarino”.
[Protagonitzada, i això no ho sabia llavors, per Lloyd Bridges i el seu fill Jeff, que encara no havia fet la comunió]

5 comentaris:

  1. a mi em sembla que va ser alguna cosa del papa, de Roma, però era massa petita. El meu primer record són els Chiripitiflauticos :P la Valentina, el Capitán Tan, el Locomotoro i, sobretot, los hermanos Malasombra (somos malos de verdad, somos como una espina, que sólo sabe pinchar, y más malos que la quina). Déu meu! que freak que sóc!!! :(
    Sort que aviat Terra d'Escudella ho va endreçar una mica tot això :P

    ResponElimina
  2. El que passa, Clídice, és que tu ja devies néixer amb la televisió posada. A casa no va arribar la primera fins que jo ja tenia 7 anys, per això me'n recordo.

    ResponElimina
  3. clidice, no ets l'única freak, en som tot un ramat. Devem ser coetanis perquè a mi també m'han vingut al cap els chiripitifláuticos (que Déu els hagi perdonat).

    ResponElimina
  4. Ja t'ho confirmo jo, Santi, us porteu uns mesets.

    ResponElimina
  5. hahahaha Santi m'ha encantat aquesta frase: que Déu els hagi perdonat! és encertadíssima!! un capitaaaan no deeeebeee matar a los elefaaaantesss cuando miraaaaalagenteeeeee :P això em va dur al divan del psiquiatre :P

    ResponElimina