divendres, 10 d’abril del 2009

Playlist d'abril

Se m'acumulen les noves dèries musicals, però no vull avorrir-vos amb elles. O sigui que ho faré breu.

Deerhunter explora a "Microcastle" les possibilitats del rock narcòtic. Enmig de tanta música al·lucinada, no obliden incloure ganxos pop i fan l'experiència opressiva però gaudible.

M.Ward al seu “Hold Time” canta amb veu sorrenca melodies llunyanament country, però ho fa amb tanta elegància que tot se li perdona. A més, la portada del disc és una preciositat.

Neko Case també té relació amb el country, però aquesta tigressa (que ja em va enamorar al seu disc anterior i a totes les col·laboracions que ha fet amb “The New Pornographers”) té una veu que és llaminadura pura. El seu “Middle Cyclone” és mel per les orelles (i l’ajuda dels Calexico o de Garth Hudson no fan gens de nosa). I si queda algun dubte, veieu-la en apoteosi tarentiniana.



I deixo pel final la recomanació de Marieta que se’ns ha anat instal·lant al cor melòman de casa. Es tracta de “da questa parte del mare” de Gianmaria Testa. Una veu terrenal, amb les floritures justes, i la proximitat dels elegits. I a més en bona companyia de violoncels i clarinets!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada