divendres, 23 de gener de 2009

Badades on the road


Aquest Nadal en Santi, com sabia que havia esdevingut un badoc a temps parcial, em va regalar un llibret titulat "Signspotting", compilat per Doug Lansky i editat per Lonely Planet on es mostren fotos de rètols i senyals de tràfic tan reals com hilarants. La majoria estan escrites en anglès i evidencien que aquesta 'lingua franca' internacional no es deixa dominar fàcilment i es presta a molts equívocs si es deixa en mans inexpertes (tot i que moltes de les badades han estat capturades en territoris anglòfons, el que demostra que ni els nadius ho tenen clar).
Els 'signspotters' semblen ser una mena de boletaires de les badades que recorren el món a la recerca de l'error inspirat. En aquesta pàgina s'apleguen els més celebrats i amb una mica de coneixement d'anglès podeu riure una estona. També admeten col·laboracions i ofereixen premis a les més votades. Qui deia que les badades no tenen futur?

1 comentari:

  1. No, no, Ferran, no diguis. Mossega't la llengua, que és massa obvi... La primera és bona, la segona excel·lent (quin sentit de l'humor el de l'autor del cartell)... però la tercera, la tercera és... genial, encara que sigui una involuntària i curiosa coincidència.

    ResponElimina