divendres, 30 de gener del 2009

Basar (III)


Aquesta proposta és més seriosa i forma part de l'enyorada sèrie de discos “Red, Hot and...”, compilacions de temes inèdits destinats a ajudar la Red Hot Organization que lluita contra la difusió del HIV i la Sida. En aquesta ocasió el doble CD, titulat “Dark was the night”, aplega una colla d’artistes que per a mi són del milloret que es pot escoltar: David Byrne, Kronos Quartet, Sufjan Stevens, Feist, Antony, Yo la tengo, Cat Power, Bon Iver, The Decemberists, Arcade Fire, Beirut, The New Pornographers...

El disc no apareixerà fins el 16 de febrer, per tant no puc certificar la seva qualitat (només les seves bones intencions), però des de la seva pàgina podeu accedir diàriament a una de les cançons.

2 comentaris:

  1. S'han cuidat molt de què tots rels “Red, Hot and...” siguin diferents i especials. Em poden agradar més o menys, però dins de cada estil no deceben. No havia tornat a pensar en el temps que feia que no s'editava cap fins ara... Ens ho comprarem.

    ResponElimina
  2. Des del 2002, amb el tribut a Fela Kuti "Red, hot & riot", crec que no feien res. Ara anuncien el "Red, hot & Rio 2 (live)", veurem.

    ResponElimina