diumenge, 1 de març del 2009

The horror, the horror...

Prou saben els meus fidels que procuro estalviar-los qualsevol trauma innecessari, tant de paraula com d'obra. I tanmateix de vegades em pregunto si no els estaré criant amb la sobreprotecció pròpia d'una marassa. A Internet, qui gosarà negar-ho?, també abunden imatges poc elegants i temptacions perverses per les que cal anar preparats.
Cançó de bressol pel Nen de la Bola
Com a exemple del que dic, existeix una pàgina, anomenada luriddigs.com (traduïble aproximadament com “caus horripilants”) , que pot produir irreparables danys neuronals si es contempla sense preparació prèvia. Els seus autors rastregen Internet a la recerca de fotografies d’autopromoció de les que tant abunden a les xarxes de contactes gais. Però el seu propòsit no és fer burla del poc criteri que demostren alguns a l’hora de fer públics els seus hipotètics encants carnals, sinó fer una crítica implacable de la decoració d’interiors que aquestes fotografies deixen entreveure.
Impecable coordinació floral
Amb tota sinceritat, em costa creure que aquestes fotos no estiguin trucades (encara em queda una resta de fe en la Humanitat). Pot haver algú amb un sentit tan pervers de les lleis de l’atracció? El que és segur és que amb aquesta col·lecció queda enterrat definitivament el mite dels gais com a àrbitres del bon gust.
Preparat pels esports aquàtics?

1 comentari:

  1. No sé si horror és la paraula més adequada, és gairebé gore...

    ResponElimina