dimecres, 11 de març del 2009

Un cri de coeur


Fa un any i mig que tenim a casa una planteta curiosa en forma de cor. Durant els primers mesos no vam observar cap canvi en ella, immutable com si estigués feta de plàstic. Però més endavant vaig observar que li creixia una tija pel darrera i que de la tija en sortia una fulleta. Als dos o tres dies, la fulleta caigué. Més tard brotà una segona fulla que acabà com la primera, i així successivament...

Darrerament, però, la fulla progressa adequadament i sembla que ha vingut per quedar-se. Ja ha adquirit unes dimensions considerables i em sabria greu que es malmetés.

Algun dels amables lectors té coneixements botànics i em podria donar consells per preservar el cor d’aquesta llar? O si més no alguna pista per identificar el nom de la planta i jo ja m’espavilaria amb el Google.

5 comentaris:

  1. ni idea de quina planta és... però jo li fotria molt poca aigua: sembla d'aquelles que tenen tendència a podrir-se :S

    ;)

    ResponElimina
  2. No, si jo la rego poquet, i viure va vivint, però voldria fer-li un upgrade.

    ResponElimina
  3. Per la foto jo diria que és una Hoya Kerrii. Són d'aquell tipus de plantes provinents dels boscos asiàtics que s'enfilen pels troncs dels arbres. Aigua poca (com diuen més amunt). Jo la vaig podrir per regar-la (i això que no és que ho fés gaire sovint)

    ResponElimina
  4. Mil gràcies 'anònim', una mirada a Google m'ho ha confirmat. A partir d'aquí ja em documentaré.

    ResponElimina
  5. Hauries de convidar a Anònim a la teva terrassa i que fes un repàs a les (ara encara) tristes plantes. A veure si arriba la primavera!.

    ResponElimina